vrijdag, 15. september 2006 - 10:23

Bouw Zeelandhallen vordert gestaag

Goes

De Zeelandhallen in Goes zijn op dit moment bezig met een
gedaanteverwisseling.Eerder dit jaar werd al een groot parkeerterrein aangelegd.Momenteel worden de bestaande hallen gerenoveerd en er wordt een derde hal gebouwd, die tevens geschikt is voor muziekevenementen.

De nieuwbouw omvat naast een derde hal een bioscoop, healthcentre, bowling- en biljartcentrum en een wokrestaurant.

Achterliggende week is het hoogste punt bereikt en die middag gaven Sophie van 't Westeinde, wethouder Goes, en Luit Ezinga, voorzitter Kamer van Koophandel, hun visie op het economisch belang van de nieuwbouw.

De afdeling pro-actie en preventie van het Brandweerbureau Borsele-Goes begeleidt intensief de grootschalige uitbreiding van de Zeelandhallen in Goes. De brandveiligheid bij de bouw van dergelijke grote complexen waar veel mensen samenkomen is een zeer belangrijk zaak.

De bouw wordt constant begeleid door de brandveiligheidsexperts van de afdeling pro-actie en preventie van het Brandweerbureau.

Zeelandhallen Goes is onderdeel van Libéma, één van de grootste en meest diverse recreatieve concerns van Nederland met jaarlijks meer dan 5 miljoen gasten. Libéma bestaat uit drie divisies; Attractieparken,Vakantieparken en Beurzen & Evenementen.

Jaarlijks zijn Zeelandhallen Goes gastheer van vele nationale en internationale (vak)beurzen, evenementen,
examens, productpresentaties, congressen, concerten, feesten en partijen. Enkele voorbeelden zijn: Concours Hippique, Indoor Motorsport, Zeeuwse Horeca Beurs, Contacta, Zeeland Creatief.
Provincie:
Tag(s):