vrijdag, 30. juni 2006 - 9:00

Jongeren mishandelen vrouw

Culemborg

Woensdagavond kreeg de politie meerdere meldingen dat op de Parklaan in Culemborg gevochten zou worden. Naar aanleiding van de meldingen gingen meerdere agenten naar de opgegeven locatie. Daar bleek dat een 42-jarige bewoonster van een woning aan de Parklaan door een grote groep jongeren was mishandeld.

De vrouw was bezig om re ramen te zemen toen zij door een groep jongeren met eieren werd bekogeld. De vrouw stapte op de jongens af om hen op hun gedrag aan te spreken. Daarop werd zij door meerdere jongeren geschopt en geslagen. Zij raakte zelfs zodanig gewond dat zij per ambulance is overgebracht naar het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel.

De politie is vervolgens met medewerking van getuigen een zoektocht naar de daders gestart. Op de Mendelssohnlaan in Culemborg zijn kort daarna drie verdachten aangehouden die door een getuige werden herkend. Het betreft Culemborgers van 17 en 22 jaar oud en een 21-jarige Leerdammer. De verdachten zijn ingesloten. De politie sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit.
Provincie:
Tag(s):