zondag, 25. juni 2006 - 14:34

Twee mannen mishandeld (getuigenoproep)

Op zondagochtend rond 04.45 uur zijn op de Veerallee in Zwolle twee mannen, een 21-jarige Zwollenaar en een 18-jarige Apeldoorner, mishandeld door een onbekende man. Het tweetal liep over de Veerallee en werden ter hoogte van het Agnietencollege ingehaald door een scooter met daarop twee mannen. De personen op de scooter uitten beledigende taal in de richting van het tweetal.

De mannen reageerden hierop door "ook goedemorgen" te zeggen. Vermoedelijk voelde de man, die achterop de scooter zat, zich hierdoor beledigd, want hij stond hen iets verderop op te wachten en sloeg beide mannen met hun hoofden tegen elkaar. De 18-jarige man kreeg vervolgens een aantal klappen en schoppen. Toen de 21-jarige man de politie wilde bellen kreeg ook hij een aantal klappen en schoppen. De bestuurder van de scooter kwam er vervolgens ook bij en wist de dader te kalmeren zodat hij weer achterop de scooter ging zitten. Vervolgens reden ze weg. De 21-jarige hield een pijnlijk hoofd over en schrammen en rode plekken op zijn armen. De twee mannen hebben aangifte gedaan van mishandeling.

De verdachte, die achterop de blauwe scooter zat, heeft een getint uiterlijk, is ongeveer 1.70/1.75 meter lang, 18 jaar, heeft een gedrongen/gespierd postuur en heeft zwart haar. Opvallend detail is dat de man een soort van (geschoren) patroon (vermoedelijk driehoeken) aan de achterkant en zijkanten van zijn haar heeft staan. De man droeg een zwart strak t-shirt met daarop in witte letters, Armani Jeans of AJ. Mocht u meer informatie hebben dan verzoekt de politie u contact op te nemen via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):