donderdag, 8. maart 2007 - 22:17

Bejaarde vrouw geeft pincode niet prijs

Koekange

Twee tot nog toe onbekende vrouwen hebben woensdagmiddag bij een 81 - jarige bewoonster van de Koekangerdwarsdijk twee pinpassen gestolen. Beide vrouwen belden bij de bejaarde vrouw aan met de vraag of ze even een adres in het telefoonboek mochten opzoeken.

Nadat de bejaarde vrouw beide dames had binnen gelaten, werd één van de dames gebeld. Deze nam op met de naam Eline, hierna verlieten beiden weer de woning en stapten in een auto waar mogelijk een derde persoon in heeft zitten wachten.

Niet veel later werd de bejaarde vrouw gebeld door de Rabobank met het verzoek om haar pincode door te geven in verband met een systeemprobleem bij de bank, omdat ze anders haar geld kwijt zou zijn. De vrouw deed dit niet en verbrak de verbinding, hierna ontdekte ze de diefstal van beide pinpassen.

Het signalement van de dader 1 luidt als volgt: ongeveer 1.70 lang, ongeveer 40 jaar oud, zwart haar, droeg een spijkerbroek en sprak algemeen beschaafd Nederlands. Dader 2: ongeveer 1.75 lang, ongeveer 40 jaar oud, zwart haar, droeg een kort rokje en sprak eveneens algemeen beschaafd Nederlands.
Provincie:
Tag(s):