zondag, 25. maart 2007 - 21:25

Bibliotheekverhuizing Zeewolde uitgesteld

Zeewolde

Hoewel de bibliotheek vol gas naar de verhuizing heeft toegewerkt, is er toch een kink in de kabel gekomen. De verhuizing van de bibliotheek wordt daardoor iets uitgesteld.Daardoor wijzigen ook de sluitingsdata, de datum van de activiteit met de scholen en natuurlijk de datum waarop de bibliotheek open gaat aan het Ravelijn.

De nieuwe, voor zover het zich laat aanzien definitieve, data zijn:

Donderdag 5 april laatste dag geopend aan de Kerkstraat nr 2.
Vrijdag 6 april t/m donderdag 19 april bibliotheek gesloten i.v.m. verhuizing.
Vrijdagmiddag 20 april vanaf 13.30 uur (o.v.b.) bibliotheek geopend aan het Ravelijn nr 1.

De kinderen van groep 5 van de Zeewolder basisscholen geven het startschot voor de verhuizing op woensdag 11 april, vanaf 10.30 uur bij de bibliotheek aan de Kerkstraat.

Verhuizing van de inboedel vindt plaats op donderdag 12 en vrijdag 13 april. De week na de verhuizing wordt er door iedereen hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten en het streven is om op vrijdag 20 april om 13.30 uur de deuren aan het Ravelijn open te zetten. Indien dat lukt, dan is de eerste activiteit in de nieuwe bibliotheek (tuinontwerpdag) op de 1e etage. Is de bibliotheek door onvoorziene omstandigheden nog niet open, dan kunt u voor tuinadvies en ontwerp terecht op de begane grond.
Provincie:
Tag(s):