vrijdag, 2. maart 2007 - 14:59

Bouwer van tuinhuisjes en sauna's vestigt zich in Emmen

Emmen

Het bedrijf KT Kimenai-Trading B.V., met handelskantoor in Gorssel, opent in Emmen (Veenoord) een productiebedrijf. Het bedrijf heeft zich in Veenoord gevestigd in een bestaand pand en gaat zich toeleggen op het ontwerpen en fabriceren van houten tuinhuisjes, blokhutten en sauna’s.

Deze eindproducten zullen vanuit Veenoord in bouwpakketten worden gedistribueerd naar afnemers binnen en buiten Nederland. In het bijzonder worden de producten geleverd aan bouwmarkten, tuincentra en grote retailbedrijven.

De werkgever, de heer Kimenai, heeft voor Emmen gekozen vanwege de directe beschikbaarheid van een bestaand pand, alsmede de perfecte aansluiting op de A37 en de A31 in Duitsland. De keuze voor Emmen is tot stand gekomen door gezamenlijke bemiddeling van de gemeente Emmen en de N.V. NOM.

De vestiging van het bedrijf brengt circa 15 full-time arbeidsplaatsen met zich mee. Het merendeel van de arbeidsplaatsen is inmiddels in goede samenwerking tussen werkgever, het CWI en de gemeente Emmen, succesvol ingevuld met werkloos werkzoekenden uit de regio. Alle partijen zijn blij met de komst van het bedrijf; het past uitstekend binnen de economische infrastructuur van Emmen / Zuid-Oost Drenthe.
Provincie:
Tag(s):