woensdag, 11. april 2007 - 16:28

Eindhoven City of Light 2007

Eindhoven

Eindhoven vertaalt ‘Leading in technology’ dit jaar met het thema Licht. Op 10 april ging het themajaar ‘Eindhoven City of Light 2007’ van start. Met de thema’s Licht, Design en Sport belicht en vertaalt Eindhoven haar positionering ‘Leading in technology’. Dit jaar ligt de focus op Eindhoven als Lichtstad en de vele projecten en activiteiten die gelieerd zijn aan Licht.

Eindhoven City of Light 2007 is een initiatief in het kader van Eindhoven Leading in Technology en wordt georganiseerd door gemeente Eindhoven, CityDynamiek en VVV Eindhoven.

Eindhoven en Licht horen bij elkaar. Licht loopt als een rode draad door de stad. Niet alleen vanuit het verleden door de gloeilamp, maar ook in het heden en de toekomst vanwege de ontwikkelingen op gebied van de nieuwste lichttechnologieën.

Licht is zichtbaar in de vele evenementen in de stad. Van een expositie in het Centrum Kunstlicht in de Kunst en het eerder zeer succesvolle lichtfestival Glow tot de internationale jaarvergadering van LUCI (Lighting Urban Community International). De organisatie van ‘Eindhoven City of Light 2007’ nodigt de vele partijen uit de stad uit om hun (geplande) activiteiten voor dit jaar, te verbinden aan het thema Licht. Want alleen gezámenlijk wordt Eindhoven City of Light 2007 een succes.
Provincie:
Tag(s):