vrijdag, 16. februari 2007 - 8:24

Gewapende overval Almere in Opsporing Verzocht

Almere

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt in haar uitzending van dinsdag 20 februari aandacht aan de zaak van de gewapende overval op een juwelier in Almere centrum, die plaatsvond eind 2006.

Op 27 december 2006, omstreeks 17.45, uur net voor sluitingstijd, hebben twee personen op een scooter de juwelier aan de Stationsstraat in Almere overvallen. Een van hen ging naar binnen en bedreigde een twee medewerkers met een vuurwapen. Een derde medewerker was achter in de winkel bezig. Beide overvallers droegen een helm. Tijdens de overval maakten ze enkele horloges buit uit de vitrine en gingen er vervolgens op de scooter vandoor.

De politie heeft een onderzoek naar de daders ingesteld maar heeft meer informatie nodig. Tijdens het programma wordt de kijkers daarom een aantal vragen gesteld waarvan de antwoorden mogelijke aanknopingspunten kunnen vormen voor het onderzoeksteam naar dit misdrijf. Opsporing verzocht wordt dinsdag 20 februari uitgezonden om om 21.45 uur op het eerste net. De herhaling is op woensdag 21 februari op het tweede net te zien om 13.20 uur.
Provincie:
Tag(s):