dinsdag, 27. maart 2007 - 22:16

Gewelddadige fietser jaagt automobilist de stuipen op het lijf

Meppel

Een tot nog toe onbekende man heeft vorige week donderdag tussen 15:00 en 15:30 uur een 63 - jarige vrouw uit Oldemarkt enige angstige momenten bezorgd. De vrouw reed met haar auto vanaf de parallelweg naar de rotonde in de Hoogeveenseweg bij het ziekenhuis, toen ze stil stond bij de rotonde kwam er een fietser naast haar staan.

De vrouw meende een klap te horen en dacht dat de man haar auto had geraakt en wilde uitstappen om dit te bekijken en het met de man te regelen. Toen de vrouw wilde uitstappen werd de man heel bedreigend en agressief. Hij begon te schelden en sloeg enkele keren met een stuk hout op haar auto.

Uit angst durfde de vrouw niet meer uit te stappen en toen de man weg fietste belde ze de politie en volgde de man naar De Wijk. De man bleef slaan en trappen in de richting van de auto en in de omgeving van de Struuckweg in De Wijk raakte de vrouw de man kwijt.

Er is door de vrouw aangifte gedaan en het signalement van de man is; blank en ongeveer 25 tot 30 jaar oud. Hij heeft donker haar en droeg een jack en had twee grote tassen van Lidl aan weerszijden van zijn fiets hangen. Verder had hij onder één of beide armen een bundel hout, de politie hoopt dat er mensen zijn die weten wie deze man is en die dit voorval hebben gezien.
Provincie:
Tag(s):