woensdag, 7. maart 2007 - 13:30

Grote verkeerscontrole levert 42 boetes op

Arcen en Velden

De politie heeft dinsdag uit preventief oogpunt met 30 medewerkers controles uitgevoerd in de gemeente Arcen en Velden. In totaal controleerde de politie enkele honderden voertuigen. Er zijn 42 bekeuringen uitgeschreven, zo meldt de politie Limburg-Noord.

Ook medewerkers van de Douane en inspectie Verkeer en Waterstaat meegewerkt aan de controles. Deze waren met name gericht op snelheid, het gebruik van alcoholhoudende drank, vervoer van gestolen goederen, de aanwezigheid van verdovende middelen, personenvervoer, en het controleren van bestuurders en hun documenten en voertuigen in algemene zin.

De controles vonden ‘s middags plaats op de Rijksweg in Velden, ter hoogte van de Vilgert. ‘s Avonds werd gecontroleerd op de Lingsforterweg in Arcen, het verkeer dat over de Rijksweg reed, werd daar naartoe gestuurd voor een controle.

De meeste bekeuringen werden uitgeschreven voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs, gebrekkige verlichting, het niet dragen van de gordel en overtreding van de snelheid.
Provincie:
Tag(s):