donderdag, 22. maart 2007 - 17:00

Hands-free borstvoeding geven

Amsterdam

Een uitvinding van een Amerikaanse moeder is de The Utterly Yoursâ„¢ Breast Pillow. Vrouwen met grotere borsten houden tijdens het voeden de borst vaak vast om het in de juiste positie te krijgen. Dit kan vermoeiend en frustrerend zijn waardoor de vrouw niet kan genieten van het speciale moment. De Utterly Yoursâ„¢ Breast Pillow maakt borstvoeding geven comfortabel.

Er zijn verschillende voedingskussens op de markt die de baby helpen ondersteunen, maar de Utterly Yoursâ„¢ Breast Pillow is het enige product dat ondersteuning aan de borst verleent zodat een moeder haar handen vrij heeft tijdens het voeden. Moeders kunnen ontspannen en zich volledig op hun baby richten. Het Voedingskussen is erg eenvoudig in gebruik. De moeder houdt het kussen eenvoudigweg in de handpalm, drukt het in met duim en vingers, plaatst het met de gebogen onderkant onder haar borst en laat het los. Zij kan genieten van een comfortabele en "hands-free" borstvoedingervaring.

UR Products is een veelbelovende nieuwkomer in de baby- en kinderbranche. Het Haagse bedrijf distribueert en verkoopt producten die nog niet eerder op Nederlandse markt zijn verschenen. De artikelen in het assortiment hebben zich internationaal succesvol bewezen. Door het importeren van innovatieve, praktische en kwalitatieve producten, heeft UR Products een nieuw aanbod waarmee zij de markt kunnen bedienen.
Categorie:
Tag(s):