woensdag, 30. mei 2007 - 20:44

Kamperen bij gemeentehuis voor bouwkavel

Exloo

Al sinds dinsdag bivakkeren een aantal gegadigden voor een bouwkavel in het bestemmingsplan Nieuw Veenlanden (Drentse Horn) op de parkeerplaats achter de sporthal bij het gemeentehuis in Exloo. De verkoop van de kavels start vrijdag 1 juni om 13.30 uur en vindt plaats naar volgorde van persoonlijke aanmelding. Het plan (ongeveer 150 kavels) bevindt zich tussen Nieuw-Buinen en Stadskanaal temidden van de karakteristieke veenkoloniën.

Kenmerkend voor Nieuw Veenlanden is dat kopers zelf de breedte van een bouwkavel kunnen bepalen, gekoppeld aan de op het perceel te bouwen woning.

Het plan Nieuw Veenlanden biedt veel ruimte in een natuurlijk omgeving en bestaat uit vijf woonmilieus met elk een eigen uitstraling: Wonen aan het diep, Wonen aan het veld, Wonen over de brug, Wonen aan het Noorderdiep en Wonen in het lint aan het diep.

Binnen een beperkt aantal voorschriften, zoals de hoogte en de woningoriëntatie, is er alle vrijheid om de woning te bouwen waar men het liefst in wil wonen. Per woonmilieu zijn de bouwvoorschriften anders.
Provincie:
Tag(s):