maandag, 19. november 2007 - 17:15

Opnieuw 'pinroof' in Enschede

Enschede

Een 34-jarige vrouw uit Enschede deed zondag 18 november aangifte van een beroving, terwijl zij geld aan het pinnen was bij een bank aan de Fazantstraat in Enschede. Op woensdag 14 november vond een soortgelijke beroving plaats aan de Londenstraat, eveneens in Enschede.

Op zondag 18 november deed een 34-jarige Enschede aangifte van beroving. Zij wilde omstreeks 15.30 uur geld pinnen bij een bank aan de Fazantstraat in Enschede. Terwijl zij bezig was met de transactie, kwam een vrouw achter haar staan.

Deze vrouw eiste middels verbale dreiging het zojuist gepinde geld. De 34-jarige gaf haar gepinde geld af, waarna de dader er vandoor ging. De 34-jarige Enschedese kon een signalement geven van de vrouw die haar beroofde. Deze vrouw droeg een zwart-witte sjaal om haar gezicht en een zwarte doek om haar hoofd. Tevens droeg zij een donkere zonnebril en donkere kleding.

Het gegeven signalement komt overeen met het signalement van de vrouwelijke dader van een eerdere soortgelijke beroving aan de Londenstraat op woensdag 14 november. De politie heeft het vermoeden dat het om dezelfde dader gaat.

De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk iets van de beroving, of van de vlucht van de genoemde vrouw hebben gezien, of mensen die weten wie deze persoon is. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Twente.
Provincie:
Tag(s):