woensdag, 4. april 2007 - 8:58

Rene Froger zingt Nederlandstalig in Hoogeveen

Hoogeveen

Op 17 april treedt René Froger met zijn theatershow ‘Mijn Hollands Hart’ op in het Theater de Tamboer te Hoogeveen. Ditmaal is het repertoire helemaal Nederlandstalig en verrast de zanger zijn fans met eigen interpretaties van bekende nummers van Nederlandse artiesten. Ook verschijnt een gastartiest waarmee René speciale duetten in het Nederlands zingt.

Dit verrassingselement is in lijn met de eerdere Dommelsch Dubbel Dutch optredens die het afgelopen jaar plaatsvonden. Unieke Nederlands duo’s zoals Do en Xander de Buisonjé, Tasha’s World en Brainpower, Ellen Ten Damme en Martin Buitenhuis, Birgit Schuurman en Syb van der Ploeg, Candy Dulfer en Extince zorgden voor spetterende optredens op geheime locaties in het land.

Wie ’s avonds samen met René het podium bestijgt, blijft een verrassing tot het laatste moment. Tijdens de eerste serie concerten in 2006 waren de Dubbel Dutch partners van René Jorge Castro en Glennis Grace.

Wat eigenlijk maar weinig mensen weten is René’s passie voor het Nederlandse lied. Van jongs af aan met de paplepel ingegoten door zijn ouders Jan & Mien Froger in Café Bolle Jan, het beroemde café van zijn ouders.

In Mijn Hollands Hart worden bekende en minder bekende Nederlandstalige klassiekers door René Froger oprecht, gevoelig en recht uit het hart vertolkt. René: "Mijn Hollands Hart beschouw ik als één van de verrassendste theatershows die ik ooit heb gemaakt en voor mij persoonlijk, door het Nederlandstalige, ook de direct meest uitdagende. Ik vind het geweldig en geniet iedere keer opnieuw. Het is een feest om dit te delen met het publiek in de intimiteit van het theater."
Provincie:
Tag(s):