dinsdag, 16. januari 2007 - 11:25

Scheidsrechter loopt klap op

Zoeterwoude

De politie heeft afgelopen zaterdag een 57 jarige man uit Zoeterwoude aangehouden op verdenking van mishandeling van een 31 jarige scheidsrechter uit Wateringen. De verdachte, begeleider van een voetbalteam, was het tijdens de tweede helft van de wedstrijd steeds niet eens met de beslissingen van de scheidsrechter.

De verdachte werd van het veld afgestuurd nadat hij de scheidsrechter meerdere malen had beledigd en al een paar waarschuwingen had gehad.

Terwijl de gegevens van de begeleider werden genoteerd kwam deze het veld weer op en sloeg het boekje en pen uit de handen van de scheidsrechter. Vervolgens werd ook een kleedkamersleutel met daaraan vast een houten plankje tegen de scheidsrechter gegooid. De wedstrijd werd hierop gestaakt en men liep terug naar de kleedkamers.

De verdachte die verderop stond te wachten sloeg de scheidsrechter vervolgens in zijn gezicht. De verdachte werd door anderen weggeduwd waarna hij er vandoor ging. De politie heeft de verdachte later in de avond in zijn woning aangehouden.
Provincie:
Tag(s):