donderdag, 1. februari 2007 - 8:38

Tasman Struuntocht heeft 1000e inschrijving

Lutjegast

Eén maand nadat de inschrijving voor de Abel Tasman Struuntocht is gestart, kon de 1.000e deelnemer worden ingeschreven. De Abel Tasman Struuntocht is een wandeltocht van 25 of 40 kilometer met onderweg veel aandacht voor kunst, cultuur en het specifieke landschap van het Groninger Westerkwartier.

De organisatie van de Abel Tasman Struuntocht is erg ingenomen met dit resultaat en heeft Ita de Jong uit Grootegast dan ook gratis ingeschreven, iedere 500e deelnemer na deze mijlpaal zal ook gratis worden ingeschreven, totdat de limiet van 4.000 deelnemers is bereikt.

Ita de Jong nam ook in 2003 deel en neemt haar man mee, ze verwacht er weer veel van : “We hebben onze familiedag, die we altijd organiseren op de 3e zaterdag in september, er een week voor moeten uitstellen�. Toen op 30 december 2006 de inschrijving werd gestart, had de organisatie niet verwacht dat de inschrijving zo snel zou gaan.

Piet Miedema, voorzitter van de Stichting Promotie Lutjegast hierover : “Natuurlijk hoop je dat de belangstelling groot is, we hebben in 2003 een goed product neergezet en dat schept verwachtingen. Van verschillende kanten kwam dan ook de vraag wanneer er weer een struuntocht gehouden zou worden en we hebben besloten de tocht voor de 2e keer te organiseren op 15 september 2007. Maar dat het zo snel zou gaan met de inschrijvingen, hadden wij ook niet verwacht�.
Provincie:
Tag(s):