woensdag, 16. januari 2008 - 21:47

ENECO vervangt 5000 gasaansluitingen in Lansingerland

Lansingerland

In 2008 vervangt ENECO NetBeheer in Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek ongeveer 5000 gasaansluitingen. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het vijfjarenplan met de naam Flexas om 75.000 gasaansluitingen in de regio’s Zuid-Holland en Utrecht preventief te vervangen.

Dit is nodig in verband met plaatselijke grondverzakkingen die risico’s op schade aan de gasleidingen veroorzaken. De nieuw te plaatsen flexibele aansluitingen zijn beter tegen grondverzakkingen bestand.

Alle betrokken bewoners worden door ENECO NetBeheer hierover uitgebreid schriftelijk geïnformeerd. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door ENECO Energie Infra. Belangrijk daarbij is dat u als bewoner op het moment van de werkzaamheden thuis bent. Alle medewerkers dragen een geldige ENECO pas bij zich; vraag hier ook naar. De werkzaamheden variëren van het aanpassen van de aansluiting aan de voordeur tot aan het volledig vervangen van de aansluiting tot aan het hoofdnet. Per regio en per woning verschilt de aard van de werkzaamheden.
Provincie:
Tag(s):