dinsdag, 22. april 2008 - 21:57

Getuigenoproepen

Politie Haaglanden zoekt getuigen van een steekpartij nabij de Hoefkade in Den Haag maandagavond 21 april en van een actie van een verwarde man die dinsdagochtend 22 april met zijn auto de van Hasseltlaan in Delft onveilig maakte.

Steekpartij Den Haag :
De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij die maandagavond 21 april rond 22.00 uur plaatsgevonden zou hebben op de Hoefkade ter hoogte van een supermarkt. Een 27-jarige man liep rond 22.30 uur het politiebureau aan de Hoefkade binnen met een steekwond. Hij verklaarde even daarvoor zonder reden gestoken te zijn. De man spreekt gebrekkig Engels en beter Hindi. Hij ligt nog ter observatie in het ziekenhuis. De politie komt graag in contact met eventuele getuigen van de steekpartij. Belt u met de recherche van Bureau Hoefkade op nummer 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via M op nummer 0800-7000.

Poging voetgangers aanrijden Delft :
Getuigen belden dinsdag 22 april om 10.40 uur de politie dat een verwarde man toeterend en op hoge snelheid door de van Hasseltlaan reed. Hij zou ook proberen mensen aan te rijden en fietsen vernielen. Toen de agenten arriveerden, was de man zijn woning binnengegaan. De agenten hielden de agressieve man daar aan. Op het politiebureau oordeelde de crisisdienst van de GGZ dat de 38-jarige Delftenaar in aanmerking kwam voor gedwongen opname. De politie komt graag in contact met mensen die getuige waren van het incident en/of zich bedreigd hebben gevoeld door deze man. Belt u dan met de recherche van Bureau Delft, op nummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):