donderdag, 15. mei 2008 - 9:59

PANN-on-Tour zoekt het hogerop in Groningen

Groningen

Voeten van de vloer en handen in de lucht, er gaat gedanst worden in Groningen. PANN-on-Tour bezoekt binnenkort de 'Metropool van het Noorden' in navolging van uiterst geslaagde edities in onder andere Tilburg, Haarlem en Den Haag. Huize Maas, de voormalige dansschool in het bruisende centrum, is de locatie waar de Groningse jongeren én hun vrienden er voor gaan zorgen dat ook deze editie op zaterdag 31 mei wederom een onvergetelijke gaat worden.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. De 850 beschikbare kaarten zijn erg gewild, net als bij de eerdere edities van PANN-on-Tour, die volledig waren uitverkocht. De feesten staan bekend om hun toegankelijke en ongedwongen sfeer. Daarom weten niet alleen homojongeren, maar ook hun heterovrienden de weg naar het feest te vinden. Het PANN-feest is dan ook in de Homohoreca Verkiezing 2007 uitgeroepen tot 'Beste Gayparty van 2007.

Het doel van PANN-on-Tour is om het concept van het Utrechtse PANN-Feest in heel Nederland met succes neer te zetten. Het PANN-Feest dat maandelijks in het Utrechtse poppodium Tivoli plaats vindt, kent al jaren een ongekende populariteit. Het feest trekt jaarlijks tienduizenden homo-, lesbo-, bi- en heterojongeren uit alle provinciën van het land.
Provincie:
Tag(s):