woensdag, 15. juli 2009 - 22:13

Arrestatieteam houdt man aan na zware mishandeling ex

Coevorden

Een 39—jarige man uit Coevorden is woensdag door een arrestatieteam van de politie aangehouden bij een woning aan de Leen Heskampstraat in Coevorden. De man is aangehouden wegens overtreding van het huisverbod dat hij onlangs opgelegd heeft gekregen.

De aanleiding voor het huisverbod was een aanhouding begin juli wegens huiselijk geweld. De man zou destijds zijn 36—jarige vrouw uit Coevorden hebben mishandeld.

De politie kreeg woensdag een melding dat de man, tegen het huisverbod in, de woning aan de Leen Heskampstraat was binnen gegaan. In de woning waren op dat moment zijn vrouw en zijn twee kinderen van 4 en 8 jaar aanwezig. Op basis van het huisverbod, besloot de politie tot aanhouding over te gaan.

De informatie waarover de politie op dat moment beschikte, maakte een zorgvuldige inzet noodzakelijk. De verwarde man zou mogelijk een gevaar voor zichzelf en zijn naasten kunnen zijn. Kort na de aanhouding van de man werd de bewoonster gewond aangetroffen in de woning, over haar toestand is op dit moment nog niets bekend. De kinderen zijn niet gewond geraakt en overgedragen aan het zorgkader.

De verdachte is ingesloten voor verhoor en in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):