donderdag, 21. mei 2009 - 10:48

Brute overval op gezin in Elsloo

Elsloo

Woensdagavond hebben vier mannen een brute overval gepleegd op een woning in Elsloo. Daarbij is vermoedelijk een vuurwapen gebruikt en zijn de gezinsleden met tape vastgebonden en in een badkamer opgesloten.

Het incident vond plaats rond 23.00 uur aan de Hoofdweg, toen vier mannen de 46-jarige bewoner, die bedrijfsleider is van een bedrijf in Drachten, overvielen bij thuiskomst toen hij de deur van zijn woning opendeed.

Hij werd door de overvallers van achteren vastgepakt en tegen de grond gewerkt. Vervolgens werd hij geslagen en met tape vastgebonden. Zijn 47-jarige vrouw, die op dat moment naar de televisie zat te kijken, werd eveneens door de overvallers vastgepakt. Zij namen de vrouw mee naar boven.

In een slaapkamer troffen zij de 12-jarige dochter aan. Zowel als moeder als dochter werden met tape vastgebonden en samen met de man in de doucheruimte opgesloten. Nadat de overvallers de woning hadden doorzocht, namen zij een onbekend geldbedrag mee en vertrokken in onbekende richting.

Toen de bewoners zich hadden bevrijd belden zij direct via 1-1-2 de politie. De slachtoffers krijgen slachtofferhulp. De politie is inmiddels een buurtonderzoek gestart maar zoekt nog mogelijke getuigen.
Provincie:
Tag(s):