maandag, 1. juni 2009 - 13:05

Man (20) overlijdt na aanrijding

Rotterdam

Na een aanrijding op de Krabbedijkestraat is een 20-jarige Rotterdammer in de nacht van zaterdag op zondag in het ziekenhuis overleden.

Zaterdagavond reed het slachtoffer rond acht uur op een motorscooter over de Krabbendijkestraat. Op datzelfde moment parkeerde een automobilist zijn voertuig achteruit in een parkeervak aan diezelfde straat.

Door nog onbekende oorzaak zagen beide partijen elkaar over het hoofd. De jonge Rotterdammer kon niet zodanig afremmen dat hij de auto ontweek. Hij reed tegen het voertuig aan en kwam ten val.

Ambulancepersoneel was snel aanwezig. Zij hebben het slachtoffer naar het Erasmus MC gebracht voor behandeling. Dit mocht echter niet baten.

De bestuurder van de auto reed na de aanrijding weg. Agenten ter plaatste stelden direct een buurtonderzoek in. Aan de hand van de verklaringen van een getuige die het voertuig achtervolgd had, troffen zij de geparkeerde auto aan op de Burghsluissingel.

Verder onderzoek leidde zondag tot de aanhouding van een 20-jarige Rotterdammer. Hij is vermoedelijk de bestuurder van het verdachte voertuig.

De verkeersongevallen groep van de politie stelt een onderzoek in naar de precieze toedracht van het ongeval. Hierbij worden onder andere camerabeelden en getuigenverklaringen gebruikt.
Provincie:
Tag(s):