vrijdag, 27. februari 2009 - 8:34

Man aangehouden na onderzoek overlijden man

Losser

Een 28-jarige Enschedeër is woensdag 25 februari aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van een 30-jarige man uit Losser op 25 januari jl. Dit heeft de politie donderdag 26 februari bekendgemaakt.

Op zondagavond 25 januari werd om ongeveer 20.30 uur op de Brinkstraat in Losser een 30-jarige man uit die plaats liggend op de openbare weg aangetroffen. Na behandeling door gealarmeerd ambulancepersoneel werd de 30-jarige overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. Hier is hij later die avond overleden.

In eerste instantie werd er uitgegaan van een natuurlijke dood. Omdat er echter vermoedens waren dat er voorafgaand aan het aantreffen van de 30-jarige een vechtpartij had plaatsgevonden is er een nader onderzoek door de politie ingesteld.

Naar aanleiding van dit onderzoek is woensdag 25 februari een 28-jarige man uit Enschede op last van justitie aangehouden. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat zich op de 25e januari heeft afgespeeld en wat daarin de rol van de 28-jarige is geweest.
Provincie:
Tag(s):