vrijdag, 13. maart 2009 - 16:46

Man neergestoken bij beroving scooter

Spijkenisse

Bij een beroving van een scooter is vrijdagmiddag een 52 jarige man uit Zuidland zwaar gewond geraakt. De beroving vond plaats in een fietstunneltje aan het Baljuwplein in Spijkenisse. Bij de beroving werd het slachtoffer door twee personen van de bromfiets afgetrokken en neergestoken. De man is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De twee daders gingen er vervolgens met een scooter en een fiets vandoor.

De recherche van het district de Eilanden is een uitgebreid onderzoek gestart en wil daarbij graag in contact komen met getuigen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Dit kan ook via meld misdaad anoniem 0800-7000. Ook mensen die een grijze scooter van het merk CPI met het kenteken FN-364-2 hebben zien rijden worden verzocht contact op te nemen.

Daarnaast zal de politie een SMS-alert sturen naar bewoners van de wijk Vierambachten en omwonende van de groene kruisweg. De politie is de hele middag bezig geweest met sporen onderzoek in het tunneltje. Fietsers konden geen gebruik maken van het tunneltje en werden terplaatse omgeleid.
Provincie:
Tag(s):