zaterdag, 6. juni 2009 - 21:54

Operatie van der Most helpt ondernemers in zwaar weer

Nieuw Buinen

Topondernemer Hennie van der Most was zaterdagmiddag in Nieuw Buinen bij autobedrijf Royal Trip om tv opnamen te maken voor het televisieprogramma Operatie van der Most. In dit programma helpt Hennnie van der Most bedrijven weer rendabel en succesvol te maken.

Na een onverwacht en ongelukkig faillissement begin dit jaar en de doorstart van de garage kort daarop, heeft de familie Trip de hulp ingeroepen van het televisieprogramma Operatie Van der Most.

Hennie van der Most (58) die ooit zelf begon met een handel in gebruikt ijzer, heeft inmiddels een enorm imperium opgebouwd met vaak risicovolle projecten. Zijn ongekende werkwijze en aanpak maken Hennie van der Most een voorbeeld van heel veel jonge ondernemers. "Durf je nek uit te steken, werk hard en heb een rotsvast geloof in je eigen kunnen.", is zijn credo.

Samen met Hennie van der Most heeft de familie Trip hun bedrijf omgetoverd naar maar liefst twee topzaken op een locatie. Autobedrijf Royal Trip, met ruim 120 occasions, en Le Jardin Royal, voor al uw tuinmeubelen en luxe loungesets. Operatie van der Most is vanaf vrijdag 17 juli te zien op Nederland 2.
Provincie:
Tag(s):