maandag, 15. juni 2009 - 21:55

Uitbreiding Nachtbus rond Groningen

Groningen

Gemiddeld 300 inwoners per nacht uit Assen, Vries en Haren hebben het gemak van de Nachtbus ontdekt. Op basis van een enquête onder reizigers zal de Nachtbus vanaf 5 september rechtstreeks via de snelweg tussen Assen en Groningen rijden.

Naast inzet tijdens de nacht van zaterdag op zondag, zal de Nachtbus tussen Assen en Groningen, als proef ook in de nacht van donderdag op vrijdag en in de nacht van vrijdag op zaterdag gaan rijden.

Als gevolg van het succes van de Nachtbus tussen Assen en Groningen zullen iedere zaterdagnacht ook Nachtbussen gaan rijden op de volgende routes: Groningen – Hoogezand (Nachtbus 401); Groningen – Hoogkerk – Midwolde – Boerakker – Marum – Drachten (Nachtbus 404); Groningen – Haren – Zuidlaren – Annen (Nachtbus 418); Groningen – Paterswolde – Eelde – Vries – Tynaarlo (Nachtbus 452)

Reizen met de Nachtbus is niet alleen makkelijk, maar ook veilig. Op alle Nachtbussen reizen veiligheidszorg medewerkers mee. Een enkele reis met de Nachtbus kost afhankelijk van de afstand 1-, 3-, of 5-Euro. Kaartjes zijn te koop bij de chauffeur.
Provincie:
Tag(s):