maandag, 8. juni 2009 - 16:30

Verbeek: 'Ik ga veel energie in Heracles steken'

(Elfvoetbal) Gertjan Verbeek heeft in Heracles Almelo een nieuwe club gevonden. De oefenmeester kan na zijn ontslag bij Feyenoord niet wachten om aan zijn nieuwe job te beginnen.

"Ik ben natuurlijk een voetbaldier, had nooit thuisgezeten, daarom was ik ook zo blij met het telefoontje van Heracles Almelo", zegt Verbeek tegen AD Sportwereld. "Ik zal veel energie in de club steken, zoals de mensen dat van mijn gewend zijn. Want als ik iets doe, doe ik het vol overgave."

Verbeek krijgt bij Heracles meerdere werkzaamheden op zijn bordje. "Als ze me alleen voor de functie van trainer-coach hadden gevraagd, had ik het niet gedaan, maar ik kan ook in organisatorische en beleidsmatige zin mijn stempel drukken."

Over de mogelijkheden maakt Verbeek zich geen zorgen. "Heracles Almelo heeft geen schulden, zoals Feyenoord. En de organisatie is misschien wel een stuk professioneler dan in Rotterdam. De sportieve mogelijkheden zijn inderdaad minder groot, maar mijn graadmeter is dat ik iets neer moeten kunnen zetten. De naam van de club is daar ondergeschikt aan", aldus Verbeek.
Categorie:
Tag(s):