vrijdag, 19. juni 2009 - 19:26

Verkeersinfarct in Roermond na dodelijk ongeval

Roermond

In Roermond heeft vrijdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Daarbij is een nog onbekende vrouw met haar fiets onder een vrachtwagen gekomen. Het slachtoffer overleefde de aanrijding niet.

De aanrijding gebeurde kort voor 13.00 uur ter hoogte van de kruising van de Godsweerdersingel met de Slachthuisstraat. Ondanks de inzet van diverse hulpdiensten, kon de vrouw niet worden gered. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Na de aanrijding werd een deel van de singel in Roermond afgesloten voor al het verkeer. Rondom de plaats van het ongeval werden schermen geplaatst. Door de afzetting en de gesloten A73-tunnels slibte het verkeer in en rondom Roermond dicht.

Rond 15.45 uur werd de singel in Roermond weer vrijgegeven. Kort daarvoor deed zich nog wel een aanrijding voor op de Maastrichterweg. Hierbij waren in totaal drie voertuigen betrokken. De persoon in de middelste auto had last van zijn nek, waardoor brandweer een technische bevrijding heeft moeten uitvoeren. De overige betrokken voertuigen zijn allen weggesleept, waardoor om 16.00 uur ook de Maastrichterweg weer werd vrijgegeven. Aan het begin van de avond was de situatie op de wegen in en rondom Roermond weer genormaliseerd.
Provincie:
Tag(s):