woensdag, 11. maart 2009 - 14:27

Vrouwelijke parkeerwachter aangevallen en aangerand

Haarlem

De politie in Haarlem is op zoek naar twee mannen die maandagavond een vrouwelijke parkeerwachter hebben aangevallen en ernstig hebben aangerand.

De vrouw liep rond 23.45 uur in uniform in parkeergarage De Kamp in de De Witstraat. Daar werd ze op de 5e verdieping aangesproken en vastgepakt door twee mannen die wilden dat ze met hen meeliep. Toen de vrouw zich verzette trokken de mannen haar shawl strak om haar nek en sloegen haar.

Eén van de mannen heeft haar broek losgemaakt en heeft haar in haar kruis getast. Omdat de vrouw zich hevig verzette, hebben de mannen haar losgelaten en kon ze weglopen. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar de twee verdachten.

Het gaat om lichtgetinte mannen van rond de 25 jaar. Ze hadden een normaal postuur en droegen donkere kleding. Eén van de mannen droeg een wit petje, de ander had donker stekelhaar. De politie in Haarlem vraagt mogelijke getuigen of mensen die de verdachten rond de parkeergarage hebben gezien, contact op te nemen via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):