zaterdag, 31. juli 2010 - 15:50

Aanhouding Roemeense winkeldief leidt naar gestolen goederen

De arrestatie van een winkeldief, een 43-jarige Roemeen, in een warenhuis op de Heuvelstraat heeft tijdens het vervolgonderzoek vrijdagavond geleid naar nog een aanhouding van een winkeldief, een 45-jarige Roemeen, en de vondst van een vermoedelijk gestolen partij harde schijven en USB-sticks.

Het begon vrijdagmiddag met de aanhouding door de beveiliging van een warenhuis van een winkeldief. De 43-jarige Roemeen bleek voor 300 euro aan kleding en zonnebrillen gestolen te hebben. Ook had hij in een ander warenhuis nog batterijen en een tang gestolen.

Aan het bureau bleek dat hij ook gefilmd was tijdens een winkeldiefstal bij een elektronicazaak aan het Pieter Vreedeplein. Daar bleek echter nog een tweede persoon bij betrokken te zijn.

Het onderzoek naar deze persoon leidde naar een vrachtwagen die geparkeerd stond op de Zandschelstraat in Goirle. Daar werd een 45-jarige Roemeen aangetroffen. In de laadruimte lagen goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Beide mannen zijn in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):