donderdag, 12. augustus 2010 - 11:44

Meisje (15) van fiets getrokken en in bosjes verkracht

Voorschoten

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een verkrachting die plaatsvond op woensdag 11 augustus, tussen 01.30 uur en 02.30 uur, aan de Voorschoterweg. Dit heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

Een 15-jarig meisje uit Voorschoten fietste van Leiden naar Voorschoten over het fietspad langs de Voorschoterweg. Op het gedeelte Voorschoterweg tussen de brug en de verkeerslichten in Voorschoten, werd zij vastgepakt door een onbekende man die haar meetrok de bosjes in waar hij haar verkrachtte.

Nadat de man in onbekende richting vertrok, is het meisje naar huis gefietst. Vanuit huis is de politie gewaarschuwd. Nog diezelfde nacht heeft de politie op de plaats van het delict onderzoek gedaan naar sporen.

De politie is dringend op zoek naar getuigen, zoals fietsers of automobilisten die rond bovengenoemd tijdstip langs deze weg hebben gereden. Mogelijk dat de man die nacht is gezien in de buurt van de Voorschoterweg. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem melden is ook mogelijk via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):