woensdag, 12. oktober 2011 - 15:42

Verdachte moord Jennefer blijft voorlopig 14 dagen vast

Rotterdam

De rechter-commissaris heeft woensdag de 26-jarige Rotterdammer in wiens woning de vermiste 10-jarige Jennefer levenloos werd gevonden voor 14 dagen in bewaring gesteld. Dit heeft het Openbaar Ministerie (OM) woensdag bekendgemaakt.

De man werd in de nacht van zondag op maandag aangehouden op verdenking van onttrekking van het meisje aan het gezag van haar ouders.

Enige tijd later werd in zijn woning het lichaampje van het kind gevonden. De man is in bewaring gesteld op verdenking van moord dan wel doodslag, en onttrekking aan het gezag.

Dinsdag is sectie op het lichaam van het kind verricht. Uit de voorlopige resultaten van de sectie blijkt dat ze door geweld om het leven is gekomen. Er zijn vooralsnog geen aanwijzingen gevonden die duiden op seksueel misbruik.

Het onderzoek wordt de komende tijd voortgezet. Onder andere worden nog getuigen gehoord en nader technisch onderzoek gedaan. De verdachte zit in verband met het onderzoek in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.
Provincie:
Tag(s):