donderdag, 26. juli 2012 - 19:39

Aviodrome maakt positieve start

Lelystad

Aviodrome heeft een positieve start gemaakt.

Sinds de heropening van het park eind april bezochten ruim 41.000 bezoekers het park. Aviodrome investeerde de afgelopen maanden in een aantal belevingselementen waardoor een bezoek aan het park, zowel voor jong als oud, meer betekent dan vliegtuigen kijken.

“Met dit aantal zijn we meer dan tevreden,” zegt Albert Kraai, Parkmanager van Aviodrome. Sinds de heropening zijn een aantal elementen aan het concept van het luchtvaartthemapark toegevoegd. Zo is naast de Boeing 747 een platform met buitenterras gesitueerd waar men zicht heeft op het opstijgende en landende vliegverkeer van Lelystad Airport. “We hebben tevens een aantal vliegtoestellen, in tegenstelling tot het verleden, publiekstoegankelijk gemaakt en ook voor onze jongste bezoekers zijn verschillende speelvoorzieningen gerealiseerd. Daarnaast zijn we niet volledig afhankelijk van het weer. Onze binnenexpositie en het theater maken een bezoek bij slecht weer evengoed interessant.”

Voor de zomermaanden staan er ook een aantal activiteiten op het programma. Naast de dagelijkse vliegdemonstraties worden er op verschillende dagen roofvogelshows en marcheerlessen gegeven. Tijdens de marcheerlessen leren kinderen, onder begeleiding van een voormalig gevechtspiloot, op diverse commando’s te reageren. Als alle commando’s goed worden opgevolgd, wordt de inspanning beloond met een diploma.
Provincie:
Tag(s):