vrijdag, 13. januari 2012 - 23:49

Drie auto’s betrokken bij verkeersongeval Leimuiden

Leimuiden

Vrijdag 13 januari raakten even voor 17.30 uur drie auto’s betrokken bij een verkeersongeval op de N207, nabij de rotonde met de Vriezenweg in Leimuiden.

Een 47-jarige automobilist uit Gouda reed in de richting van Alphen toen hij te laat zag dat het verkeer voor hem afremde. Om een aanrijding te voorkomen week de Gouwenaar uit naar links, raakte met de rechter voorzijde de linker achterzijde van de auto van een 49-jarige automobiliste uit Alphen. Doordat de Gouwenaar op de linker rijstrook terecht was gekomen na de uitwijkmanoeuvre kwam hij frontaal in botsing met een tegemoetkomende 54-jarige automobiliste uit Ter Aar.

De Ter Aarse raakte bekneld in haar auto en moest worden bevrijd door de brandweer. Alle drie bestuurders werden met verwondingen overgebracht naar ziekenhuizen. Een Mobiel Medisch Team verleende assistentie.

De verkeersdienst heeft onderzoek verricht, waarna alle drie de voertuigen werden weggesleept. Vanwege de spits was er veel verkeershinder. De N207 is geheel afgesloten geweest tussen de Weteringweg en de kruising met de N446. De weg is rond 19.50 uur weer vrijgegeven.
Provincie:
Tag(s):