maandag, 15. oktober 2012 - 8:57 Update: 08-07-2014 0:46

'Jong Oranje kan belachelijk goed zijn'

(ElfVoetbal) Georginio Wijnaldum hoopt vurig dat Jong Oranje vanavond de play-off-klus tegen Slowakije in eigen land afmaakt. Volgens de PSV-er kan er op het EK van 2013 in Israël dan een belachelijk goed elftal aantreden.

"Ons team zou belachelijk goed kunnen zijn, want ik weet zeker dat die jongens die nu al bij Oranje zitten, graag meedoen in Israël. Kevin Strootman gaf voor ik naar het trainingskamp van Jong Oranje ging nog maar eens een keer aan dat wij ons moesten kwalificeren. 'Gini, zorg dat je een ticket voor het EK haalt', zei hij. Ook hij wil dolgraag naar Israël. Dat is toch mooi?"

Jongens als Kevin Strootman, Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Luciano Narsingh, Leroy Fer, Ricardo van Rhijn, Jordy Clasie en Jetro Willems ontbreken nu in de selectie van Jong Oranje, maar mogen in Israël gewoon meedoen. "De concurrentie zal enorm zijn. De beste spelers spelen, dat is normaal. Dat is topvoetbal. Misschien kunnen wij wel een gooi naar de titel doen", belsuit Wijnaldum in het AD.

De ploeg van Cor Pot verdedigt vanavond een 0-2 voorsprong.
Categorie:
Tag(s):