maandag, 6. augustus 2012 - 23:39

Man bijt agent in zijn been

Zoetermeer

Een agressieve man uit Berkel en Rodenrijs moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden nadat hij afgelopen zondagochtend in een dronken en agressieve bui een politieagent in zijn been beet.

Beveiligers van een discotheek aan het Stadhuisplein verwijderden rond 03.40 uur een 20-jarige dronken man uit de zaak omdat hij een meisje zou hebben betast. Verder gedroeg hij zich agressief. Op straat schold hij verschillende mensen uit.

Toen gealarmeerde agenten hem vroegen zich te legitimeren, weigerde hij dat. Er ontstond een worsteling, waarbij zowel de man - die als gevolg van alcoholgebruik onvast ter been was - als één van de agenten op de grond vielen. Hierbij beet de verdachte de agent in zijn been.

De man werd aangehouden, maar bleef zich daartegen tot aan de insluiting in een cel tegen verzetten. De agent werd in het ziekenhuis aan de bijtwond behandeld en ging daarna weer aan het werk. Wel deed hij aangifte. De verdachte kreeg een bekeuring voor openbare dronkeschap en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.
Provincie:
Tag(s):