dinsdag, 7. augustus 2012 - 11:31

Meisjes in Hilversum mishandeld

Hilversum

Een 15-jarig meisje uit Hilversum en een 18-jarig meisje uit Nederhorst den Bergd zijn zondagochtend vroeg na een avondje stappen in Hilversum zwaar mishandeld.

Zij liepen rond sluitingstijd (04.00 uur) naar buiten naar hun fiets waar het 18-jarige meisje werd aangesproken door twee jongens die een sigaret van haar wilden. Zij weigerde dit waarna er een woordenwisseling ontstond tussen het 18-jarige meisje en een van de jongens.

De meisjes liepen vervolgens weg richting het winkelcentrum het Hilvertshof, de twee jongens liepen naar de overzijde van de horecagelegenheid waar de meisjes waren geweest. Nog steeds vond er een woordenwisseling plaats. Plotseling kwam een van de jongens op de meisjes afgerend en kreeg het meisje uit Nederhorst een trap tegen haar gezicht. Hierbij kwam zij ten val waarbij het 15-jarige meisje haar probeerde op te vangen. Het 15-jarige meisje kreeg vervolgens een trap tegen haar been. De jongens renden weg over de Groest in de richting van de Emmastraat.

De politie werd gebeld en in de omgeving is naar de jongens gezocht, deze zijn niet aangetroffen. Per ambulance zijn de meisjes naar het ziekenhuis vervoerd, het 15-jarige meisje heeft een gebroken been overgehouden aan de mishandeling, het 18-jarige meisje een hersenschudding en een gekneusde voet. Een nader onderzoek is ingesteld.
Provincie:
Tag(s):