zondag, 6. mei 2012 - 11:24

Opnieuw aandacht Peter R. de Vries vermissing Ilham Benchelh

Siddeburen

Zondagavond 6 mei besteedt Peter R. de Vries opnieuw aandacht aan de verdwijning van Ilham Benchelh uit Siddeburen. 'Zij wordt sinds 10 januari 2010 vermist en voor een misdrijf wordt gevreesd', meldt de politie zondag.

Ten tijde van haar verdwijning was zij 36 jaar. Daarnaast wil de politie nog steeds graag in contact komen met een anonieme beller die aangaf waar het lichaam van Ilham zou zijn achtergelaten.

Grootschalig onderzoek
Ilham Benchelh wordt sinds 10 januari 2010 vermist. Die avond belt zij om 21.00 uur met een vriendin. Daarna wordt niets meer van haar vernomen. Diezelfde vriendin tipt de politie acht dagen later over de verdwijning. De politie start een groot onderzoek.

Op 27 januari 2010 wordt de 61-jarige man van Ilham in zijn woonplaats Siddeburen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van zijn vrouw. Op veel locaties wordt gezocht. Ilham is echter niet gevonden. De man van Ilham is door de rechtbank op vrije voeten gesteld. Hij is nog wel verdachte.

Peter R. de Vries
Zondagavond 6 mei om 21.30 uur besteedt Peter R. de Vries in zijn uitzending op SBS 6 opnieuw aandacht aan de zaak. De politie hoopt dat de anonieme beller die eerder contact opnam over de plaats waar het lichaam van Ilham zou zijn achtergelaten, zich nogmaals meldt.

Tips
Mensen die iets over deze vermissing weten worden verzocht contact op te nemen met de politie. Tipgevers met relevante informatie kunnen zich op verschillende manieren melden bij de politie:

¡via het speciale telefoonnummer van het team Cold Cases 06 - 50274104
¡via de landelijke Criminele Inlichtingeneenheid (NCIE) 070 - 3458999
¡via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)
¡via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)
¡persoonlijk bij een politiebureau in uw buurt
¡via een edirect message' in Twitter @voorlichter
Provincie:
Tag(s):