zondag, 26. augustus 2012 - 9:09

Ouders omgekomen na frontale botsing in Capelle

Capelle aan den IJssel

Bij een frontale aanrijding tussen twee personenauto's in de nacht van zaterdag op zondag in Capelle aan den IJssel zijn twee personen omgekomen. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Bij de aanrijding, die op de Burgemeester van Dijklaan gebeurde, raakten ook nog 5 andere inzittenden gewond. Een 42-jarige man en zijn 38-jarige partner kwamen te overlijden. De 38-jarige vrouw overleed ter plaatse, haar man is vannacht in het ziekenhuis alsnog aan zijn verwondingen bezweken.

De vrouw zat samen met haar 42-jarige man en hun drie dochters van 15, 16 en 19 jaar in de auto toen zij, door nog onbekende oorzaak, frontaal op een andere auto met twee inzittenden klapten.

De drie dochters van het paar en de twee inzittenden van de andere auto zijn gewond overgebracht naar diverse ziekenhuizen in de omgeving. Twee personen zaten bekneld en zijn door de brandweer uit de auto gehaald.

De Technische Ongevallen Dienst doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De Burgemeester van Dijklaan was tot zondagochtend afgesloten voor verkeer in verband met het sporenonderzoek.
Provincie:
Tag(s):