vrijdag, 27. juli 2012 - 21:58

Overval op woning in Naarden

Naarden

Een woning aan de Valkeveenselaan in Naarden werd vrijdag omstreeks 15.20 uur overvallen. Twee mannen kwamen de woning binnen waarna ze de bewoonster, die op dat moment alleen thuis was, vast bonden. Vervolgens gingen de mannen er met een nog onbekende buit op de fiets vandoor.

Een zoekactie werd gestart waarbij door agenten in de omgeving werd gezocht met behulp van honden en een politiehelikopter. Tevens werd een Burgernetactie gestart om de hulp van omwonenden in te schakelen. De daders zijn niet aangetroffen. De bewoonster raakte niet gewond. Een nader onderzoek is ingesteld.

Signalementen:
Twee mannen van rond de 20 jaar, beiden droegen ten tijde van de overval een donkere bivakmuts welke ze buiten voor hun gezicht weg hadden gehaald en als mutsen op hun hoofd droegen. Op een fiets met dikke banden, vermoedelijk een mountainbike, zijn ze weg gefietst. De mannen hadden vermoedelijk een plastic tas van supermarktketen Plus bij zich.

Getuigen of mensen die meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):