donderdag, 30. augustus 2012 - 11:21

Ravage op A58 na ernstig ongeval

Sint Willebrord

De A58 tussen Bergen op Zoom en Breda is in beide richtingen afgesloten na een ongeval met een vrachtwagen. Twee personen raakte daarbij gewond.

Het incident gebeurde rond 09.30 uur. Bij de afritten Rucphen en Sint Willebrord schoot een vrachtwagen dwars door de middenberm en kwam op de zijkant terecht. Dit meldt de VID.

Volgens de politie zijn twee mensen gewond geraakt, maar hun letsel is nog onbekend. Mogelijk heeft de vrachtwagen een personenauto geraakt.

De truck ligt nu op zijn zijkant op de rijbaan richting Bergen op Zoom. De ravage is enorm. De afsluiting geldt tussen de knooppunten De Stok en Princeville.

Het is vooralsnog onduidelijk hoe lang de afsluiting gaat duren, maar het lijkt waarschijnlijk dat het nog uren in beslag zal nemen. De truck vervoerde oud papier, wat verspreid over de beide weghelften ligt. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

De VerkeersInformatieDienst adviseert weggebruikers tussen Breda en Bergen op Zoom met klem om een andere route te kiezen. Vanuit beide richtingen kan dat via het knooppunt Klaverpolder (volg: Rotterdam) over de A16 en de A17 (en vice versa).
Provincie:
Tag(s):