dinsdag, 24. januari 2012 - 18:24

Ruim 1400 euro voor Dierenambulance Almere

Almere

Medewerkers en vrijwilligers van het Flevoziekenhuis hebben op de jaarlijkse kerstmarkt van het Flevoziekenhuis een bedrag van € 1472,40 opgehaald voor de Dierenambulance Almere. Dit heeft het Flevoziekenhuis dinsdag bekendgemaakt.

Het Flevoziekenhuis geeft geen kerstpakket aan medewerkers, maar organiseert in plaats daarvan een kerstmarkt. De 2000 medewerkers en vrijwilligers van het Flevoziekenhuis kunnen daar zelf — met geld dat zij krijgen van het ziekenhuis — een kerstpakket naar keuze bij elkaar winkelen bij stands van lokale ondernemers.

Er staat ook ieder jaar een goed doel op de kerstmarkt. Dit jaar was dat dus de Dierenambulance Almere. Een aantal vrijwilligers van de Dierenambulance Almere is werkzaam bij het Flevoziekenhuis. Eén van hen, opleidingsadviseur Gijs van Engen, nam de cheque in ontvangst uit handen van Dian Schaap, hoofd HR Services van het Flevoziekenhuis. ‘Het is een prachtig gebaar en een steun in de rug van onze vrijwilligers die dag en nacht hulp bieden aan verwaarloosde en verlaten dieren in Almere’, aldus Gijs van Engen.

De Dierenambulance Almere is onderdeel van de Dierenbescherming Afdeling Midden Nederland. De vrijwilligers van de Dierenambulance bieden 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp aan dieren in nood. Kijk voor meer informatie over de dierenambulance op de website.
Provincie:
Tag(s):