woensdag, 19. december 2012 - 21:45

Teller Serious Request na 1 dag al bijna op 1 miljoen euro

Enschede

Na 1 dag, precies 24 uur nadat de drie dj’s dinsdagavond door Carice van Houten werden opgesloten in het Glazen Huis op de Grote markt in Enschede, is de eerste tussenstand van de opbrengst van Serious Request woensdagavond om 21.00 uur bekendgemaakt.

De teller stond op 910.608,- euro, een absolute recordtussenstand na de eerste dag.

‘Een sprint uit de startblokken mogen we die eerste tussenstand wel noemen. Fantastisch, maar we zijn er nog niet! Nog maar net begonnen en meteen stroomt het geld al binnen. Een paar zuurverdiende euro's van kleine neefjes of grote bedragen van multinationals... We zijn goed bezig’, meldt Serious Request op haar website.

2011
Ter vergelijking: dat was vorig jaar € 295.382,-. Het verschil zit hem vooral in het feit dat er zoveel mensen al eerder in actie zijn gekomen. Dat geld is dus eerder binnen dan bij de vorige edities. Maar we zijn er nog lang niet.

‘Een tikkeltje hysterisch zijn we wel, maar we zijn nog láng niet bij de finish en hebben nog lang niet genoeg geld om de babysterfte terug te dringen. Blijf dus doneren! Vraag nog een plaat aan en steun 3FM Serious Request!’, aldus de organisatie.
Provincie:
Tag(s):