maandag, 16. juli 2012 - 16:28

Wandelaars Vierdaagse optimaal voorbereid dankzij NS Veterstrikservice

Zwolle

Loszittende veters zijn deze Vierdaagse verleden tijd. Wandelaars die vandaag met de trein van Deventer naar Nijmegen afreisden om hun startbewijs op te halen werden namelijk verrast met de ‘NS Veterstrikservice’.

Hun veters werden onderweg optimaal gestrikt door NS-medewerkers. In en rond de treinen naar Nijmegen deelde NS bovendien 20.0000 speciale NS-veters uit.

NS – officieel partner van de Vierdaagse - wil wandelaars en bezoekers tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zo goed en snel mogelijk op de plaats van bestemming brengen. Daarom zet NS onder andere 300 extra treinen in. Ook is station Nijmegen tijdens de Vierdaagse geheel in stijl versierd om alle wandelaars feestelijk welkom te heten. Voor alle NS’ers die meelopen, heeft NS een speciale verzorgingspost op de wandelroute. Hier kunnen collega’s hun blaren door laten prikken of even op adem komen.

Een stapje verder

“Als officieel partner van de Vierdaagse zorgen ook wij er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt. Dat begint bij het snel en goed vervoeren van de wandelaars, maar dit jaar gaan we nog een stapje verder. Met de ‘NS Veterstrikservice’ laten we wandelaars optimaal gestrikt aan de Vierdaagse beginnen. Want niets is zo vervelend als loszittende veters!”, aldus Flip Nijhoff, Projectleider Nijmeegse Vierdaagse bij NS.

Foto's: Wandelaars die vandaag met de trein van Deventer naar Nijmegen afreisden om hun startbewijs op te halen werden verrast met de ‘NS Veterstrikservice’. Hun veters werden onderweg optimaal gestrikt door NS-medewerkers.
Provincie:
Tag(s):