maandag, 8. juli 2013 - 15:52 Update: 03-07-2014 0:55

Medewerker (61) Centrum Voor Dienstverlening Rotterdam doodgestoken

Foto van forensisch onderzoek deur woning trap | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Rotterdam

Een 61-jarige medewerker van het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is maandagochtend in Rotterdam om het leven is gekomen bij een steekpartij. Dit meldt de politie maandag.

'We hebben een 35-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte', aldus de politie die het steekincident aan de Sandelingstraat onderzoekt.

Rond 09.15 uur kreeg de politie de melding dat in een pand aan de Sandelingstraat een man was neergestoken. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen in het pand het slachtoffer aan.

Begeleiding
Reanimatie mocht niet meer baten en de man overleed vrijwel direct na het steekincident. Het slachtoffer was een medewerker van het Centrum voor Dienstverlening. In het pand waar het incident plaatsvond bevinden zich kleine appartementen waarin ambulante begeleiding plaatvindt.

Aanhouding
De verdachte, een bewoner van het pand, kon direct na het incident op straat worden aangehouden. Het gaat om een 35-jarige man. Hij is onder verzet overgebracht naar het politiebureau.

Forensisch onderzoek
De Forensische Opsporing startte een sporenonderzoek en zette onder andere de 3-D scan in. Verschillende getuigen, waaronder de bewoners van het pand, werden gehoord. De politie zet het onderzoek voort.