vrijdag, 18. oktober 2013 - 8:10 Update: 03-07-2014 0:50

PhoneHouse strijkt neer in Aalsmeer

foto van PhoneHouse-team | BON
Foto: Bon
Aalsmeer

PhoneHouse opent deze maand nog een nieuw filiaal in Aalsmeer. En dat vraagt natuurlijk om een geweldige actie.

Op dit moment wordt met man en macht gewerkt om het spiksplinternieuwe pand aan de Zijdstraat op vrijdag 25 oktober feestelijk te openen. Eigenaar Ria de Jong en haar partner Adri zijn trots om samen met het team hun vierde filiaal te mogen gaan runnen. In de gemeentes Mijdrecht, Uithoorn en sinds 7 maanden ook Culemborg, zijn de winkels al niet meer weg te denken.

Dat komt volgens hen mede door de hoge klantenwaardering. ''Zo behalen onze winkels in Mijdrecht en Uithoorn ieder afzonderlijk een knappe 9,4 en scoort Culemborg, terwijl dit filiaal daar net door ons is overgenomen, nu al een 9,2, maar het kan beter'', aldus de goedlachse Adri die de klantenservice meer dan belangrijk vindt.

Negen van de tien huishoudens belt met vaste lijn

Zij schetsen dat PhoneHouse is gespecialiseerd in bellen -mobiel en vast-, internet en abonnementen met alles wat daarbij hoort. ''Niet te onderschatten voor ons is het vaste bellen- en internet. Wij merken dat ook daar nog steeds veel vraag naar is''. Begin deze maand meldde landelijke media waaronder BlikopNieuws.nl dat er jaarlijks nog zo'n 1 miljoen 'vaste' telefoons over de toonbank gaan. ''Bij 9 van de 10 huishoudens is dus een vaste telefoon nog onmisbaar en daar kunnen én willen wij klanten graag in adviseren.

''Zo hebben we bijvoorbeeld een ruime keuze uit meerdere aanbieders van de combinatie interactieve tv, bellen en internet. We doen een postcodecheck naar de mogelijkheden en zoeken de meest gunstige aanbieding voor de klant op. Bij deze aanbieders moet je de weg weten en daar zijn we goed in. Net als in het verkopen van de meest uiteenlopende telefoons. We bieden altijd het nieuwste van het nieuwste aan''.

Ruime accessoirelijn

Verder zal de nieuwe winkel ook flink uitpakken als het gaat om de accessoirelijn voor de bekende merken. ''Wie een stoere telefoonbeschermer zoekt, kan hier net zo goed terecht als een tiener die het mobieltje wil oppimpen. Alles wat tussen smart-phone en tablet is, wordt werkend voor gebruik geleverd en dat is inclusief het overzetten van oude data als telefoonnummers, mailadressen en ga zo maar door''. Dit hoort allemaal tot de standaardservice van PhoneHouse. Net als de backupservice, het uitleggen van een nieuwe telefoon, het aanbieden van verzekeringen voor de telefoon, tablet en het geven van advies op maat.

Voor iedereen

Adri: “Onze doelgroep loopt van basisschool tot senioren en van prepaid telefoon tot businessabonnement. We luisteren naar iedereen en verlenen uitgebreide service. We plakken een screenprotector op, leveren bluetooth headsets en carkits in vele modellen en geven advies op maat. De businessman is net zo welkom als de particulier, want wij zijn van alle markten thuis.”

Hij schetst dat overal gradaties in zijn. De ene bluetooth headset filtert het omgevingsgeluid weg, de andere juist niet. Dan zijn vaak de wens en het budget van de klant die de uitgangspunten vormen voor de uiteindelijke keuze. Dit is ook het geval bij twijfel tussen prepaid en abonnement. Ook hier is maatwerk onontbeerlijk.

Actie: 

''De opening van ons nieuwe filiaal in Aalsmeer vraagt natuurlijk om een feestelijke actie en die hebben wij. Wie bij ons een nieuwe telefoon met bijpassend abonnement koopt, krijgt 20 euro korting op een accessoire naar keuze''. Deze actie geldt tot 30 november 2013.

Daar bij die molen

PhoneHouse, Zijdstraat 38 vlak bij de molen, Aalsmeer. Telefoon: 0297-792002 Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09:30 tot 18:00 uur, vrijdag van 09:30 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur.

Belangrijk om te weten:

PhoneHouse is in Nederland de enige onafhankelijke aanbieder van alle mobiele abonnementen van alle providers. Dit geldt ook voor de vaste telefonie, wel of niet gecombineerd met internet en interactieve tv.