maandag, 28. april 2014 - 20:49 Update: 03-07-2014 0:37

Man ontvoerd en beroofd, twee verdachten aangehouden

Man ontvoerd en beroofd, twee verdachten aangehouden
Foto: Archief FBF.nl

Een 21-jarige man uit de gemeente Drimmelen is maandagmiddag 28 april 2014, nabij het Wilhelminapark in Breda, zo verklaart hij tegenover de politie, door drie mannen in een auto getrokken.

Het slachtoffer werd door het trio mishandeld en beroofd van zijn telefoon en portemonnee. In Molenschot wist hij aan zijn ontvoerders te ontsnappen en alarm te slaan. De politie heeft inmiddels twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Breda (24 en 27)

Het slachtoffer sloeg op de Veenstraat in Molenschot alarm bij de plaatselijke Golfclub. Hij vertelde dat hij in Breda door drie mannen in een auto gedwongen was. Het drietal zou hem tijdens de rit mishandeld hebben. Ook was hij door hen beroofd van zijn telefoon en portemonnee. In Molenschot wist hij te ontsnappen.

Auto's in beslag genomen
Agenten zagen de door het slachtoffer beschreven auto van de daders rijden op de Claudius Prinsenlaan. Deze auto reed uiteindelijk de parkeergarage van de Houtmarktpassage in waarna de bestuurder, een 27-jarige Bredanaar, werd daar aangehouden. Hij zat alleen in de auto. Rond 16.00 uur werd een tweede verdachte aangehouden. Hij reed als bestuurder alleen in een auto en werd op de Bergschot aangehouden. Dit is een 24-jarige Bredanaar. Beide auto's zijn in beslag genomen en worden op sporen onderzocht. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van de ontvoering.

Provincie:
Tag(s):