zaterdag, 16. mei 2015 - 20:19 Update: 16-05-2015 20:49

Jumbo ontslaat medewerkers die klant mishandelen

 Jumbo ontslaat medewerkers die klant mishandelen
Foto: Archief FBF
Eindhoven

Supermarktketen Jumbo heeft enkele medewerkers ontslagen nadat zij begin mei een 33-jarige klant hadden mishandeld. Het politie-onderzoek tegen de medewerkers loopt nog, maar Jumbo heeft wel alvast maatregelen genomen. Dit melden verschillende media zaterdag.

De medewerkers dachten dat de klant een fles wijn had gestolen, maar de man had deze fles eerder gekocht bij een Albert Heijnfiliaal verderop. Na een bezoek aan de de Albert Heijn ging de Eindhovenaar nog even naar de Jumbo. Toen winkelmedewerkers van de Jumbo zijn tas controleerden, geloofden zij niet dat de fles bij Albert Heijn was gekocht, omdat de fles wijn volgens hen niet op de bon van Albert Heijn stond.

De Eindhovenaar probeerde tevergeefs uit te leggen dat de fles wijn onder 'kruidenierswaren'  was aangeslagen, maar hij werd het hele gedoe zo zat, dat hij de winkel uit wilde lopen. Hij werd echter hardhandig tegengehouden en tegen de grond gewerkt. Zijn telefoon werd uit zijn handen gegooid en de politie werd gebeld. Hij werd in de boeien geslagen en in een politiewagen gezet. De agenten kwamen er echter al snel achter dat de bewuste fles wijn helemaal niet verkocht werd in de Jumbo.

De man heeft aan het hele gebeuren een flinke schouderblessure overgehouden en krijgt hulp van Slachtofferhulp.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):