maandag, 28. mei 2018 - 8:08 Update: 28-05-2018 13:49

Lichaam tweede duiker Grevelingenmeer ook gevonden

Lichaam tweede duiker Grevelingenmeer ook gevonden
Foto: Bon
Scharendijke

Maandagmiddag is ook het lichaam van de tweede duiker gevonden. Dit heeft de politie maandagmiddag om even na 13.00 uur laten weten.

Duikwrak

'De duikers van de Marine troffen het lichaam van de tweede vermiste duiker bij  Scharendijke aan in het duikwrak en gaan over tot berging', aldus de politie. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. De zoektocht is hierbij gestopt maar het onderzoek naar de toedracht gaat door.

Andere duiker

Zondagavond laat werd het lichaam van de andere vermiste duiker gevonden. Zijn identiteit is inmiddels bekend maar de politie doet op nadrukkelijk verzoek van zijn nabestaanden geen uitspraken daarover. Beide duikers waren sinds zaterdag vermist nadat ze waren gaan duiken in het Grevelingenmeer bij Scharendijke.

Zoekactie

De zoekactie begon zaterdag na een melding van een restauranthouder bij de haven Kloosternol in Scharendijke (Schouwen-Duiveland). De eigenaar sloeg alarm toen de duikers om 22:30 uur nog niet waren teruggekeerd. De duikers hadden aangegeven te gaan duiken naar een wrak.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: