donderdag, 2. maart 2023 - 11:56 Update: 02-03-2023 11:57

Automobilist rijdt door na twee aanrijdingen in Amsterdam

Automobilist rijdt door na twee aanrijdingen in Amsterdam
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Amsterdam

Woensdagmiddag rond 18.35 uur is een motorscooter aangereden door een automobilist op de Overtoom. De bestuurder van de motorscooter is hierbij zwaargewond geraakt. Vervolgens is de bestuurder van de betrokken auto doorgereden om verderop wederom een aanrijding te veroorzaken.

De bestuurder van de motorscooter is aangereden in de buurt van de kruising met de Amstelveenseweg. Deze is met zwaar letsel naar een ziekenhuis vervoerd. Uit een eerste onderzoek ontstaat het vermoeden dat er sprake is van een geelkleurige kleine auto welke is weggereden in de richting van het centrum. Ook is gezien dat de gele auto verderop op de Overtoom, ter hoogte van de Jan Pieter Heijestraat een tweede aanrijding heeft veroorzaakt met een fietser. Deze fietser is door de politie nog niet aangetroffen en komt dan ook graag in contact met deze persoon.

Inmiddels is het mogelijke betrokken voertuig ergens anders in de stad aangetroffen en in beslag genomen. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden
De recherche heeft de twee aanrijdingen in onderzoek en doet de uitdrukkelijke oproep aan de bestuurder van de gele auto die betrokken is geweest bij deze twee ongevallen, zich zo snel mogelijk te melden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):